Bij Heracles’ Adjuncts BV werken de meest unieke masters, getalenteerde engineers en professionele bachelors mee aan de toekomst van onze klanten. Wij zijn op zoek naar no- nonsens Adjuncts om ons team te versterken. Professionals die net zo enthousiast zijn als wij om onze klanten te helpen doordachte managementsystemen te bouwen en de efficiëntie van hun organisatie te bevorderen. Lichtvoetig maar niet lichtzinnig. 

We hebben altijd plaats voor uitzonderlijke talenten. Dus, als je voor ons wilt werken maar hieronder niet de perfecte vacature vindt, kan je altijd een open sollicitatie te sturen. Vertel ons wie je bent en wat je wil doen, en misschien is er wel een plek voor jou. Mail naar: career@heraclesadjuncts.com 

Huidige vacatures 

Wij geloven rotsvast in de kracht van teamwerk. Diversiteit en authenticiteit creëren een omgeving waarin mensen met uiteenlopende vaardigheden en expertises samenwerken, elkaar inspireren en tot bloei komen. Door het delen van onze ideeën versterken wij elkaar als team. We willen je graag verwelkomen om deel uit te maken van ons steeds groeiende organisatie.

 

Voordelen en extra's

Wij belonen op meerdere manieren voor onze werknemers. Eerst en vooral is er een competitief salaris dat wordt aangevuld met een riant bonussysteem en een ruim assortiment aan extra- legale voordelen zoals dagelijkse maaltijdcheques, geweldige koffie en een mooi connectiviteitspakket.

Empowerment

Bij Heracles' Adjuncts hebben wij een uniek systeem voor zelfontwikkeling ontwikkeld. Wij noemen het onze acadeME. Al onze medewerkers bepalen volledig autonoom hoe ze zichzelf willen ontwikkelen, verdiepen en  ontplooien. Wij laten hen groeien, ongeacht de competenties dat ze willen verwerven.

Een voordeel van unieke collega's is dat wij samen kunnen genieten van de vruchten van eenieders arbeid. We verzinnen een aantal goede excuses om genereus te zijn voor alle werknemers. We organiseren bijvoorbeeld inspiratiedojo’s, teambuilding evenementen en extra-muros activiteiten.

Liquid organisation

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle medewerkers alle informatie krijgen die ze nodig hebben om hun job nog beter uit te voeren. Tijdens onze 4-wekelijkse Tholos- bijeenkomsten brengen wij al onze Adjuncts samen en delen heel open alle relevante indicatoren en aankomende projecten. Op deze manier worden wij een continue verbeterende en zelfsturende organisatie.  

HERACLES > Flexible, Modular and Customized