Onze diensten zijn geschikt voor elke organisatie waar te weinig kennis of tijd is om een echte robuuste manier van werken te realiseren. Of als u nu niet over de juiste kunde beschikt of niet de ambitie hebt om vast personeel aan te werven. We kunnen u helpen wanneer u werkkracht en expertise nodig hebt om uw organisatie vooruit te stuwen. Onze diensten clusteren zich rond 3 pijlers. 


Norm Support

Een managementsysteem omvat alles wat een organisatie onderneemt om zijn processen en activiteiten te beheren zodat de producten en diensten voldoen aan de wensen van de klant en aan de doelstellingen van de organisatie. Het is een systematische manier om bepaalde processen gecontroleerd te laten verlopen volgens bepaalde normen. De rode draad doorheen de verschillende managementsysteemnormen is dat ze allemaal inzetten op wettelijkheid, tevredenheid en continue verbetering. Wat mag u van ons verwachten?

 • Wij verzorgen opleidingen rond de normen of rond auditeren. Dit doen we zowel in de organisaties zelf, in-house of via SBM (Syntra West). Ons team doet dit al sinds 2005.
 • Wij bieden hulp bij de opzet, optimalisatie en het onderhoud van een levend en praktisch managementsysteem, dat geënt is op de cultuur en gewoontes van uw organisatie. Het is onze troef om eenvoudige systemen op te zetten die werken en we zijn allergisch aan processen waar input groter is dan output. 
 • Wij begeleiden uw organisatie in iedere stap van het opzetten en onderhouden van uw managementsysteem. Complete begeleiding van plan, do tot succesvolle certificatie.
 • Wij ondersteunen op maat bij de uitvoering van leveranciers- en interne audits, de revisie van documenten en analyses, en de directiebeoordeling. Zo bent u verzekert dat de meest vitale onderdelen van het managementsysteem voldoende zijn onderhouden.

 


Business & Operational Excellence

U herkent het wel: overal waar u kijkt, is er ruimte voor verbetering. U wilt er wat aan doen, maar het komt niet van de grond. Wij kunnen uw organisatie helpen versterken met de hulp met krachtige verbetermethodieken. Op het gebied van voortdurende verbetering hebben wij een brede waaier aan ervaring en kennis. Adjuncts kunnen worden ingezet in verschillende rollen. 

 • Als trainer. Om excellentie te provoceren binnen een organisatie is het soms genoeg om alle betrokkenen voldoende kennis en kunde bij te brengen. Net zoals bij de peiler Norm Support doen wij dit zowel binnen uw organisatie zelf in-house of via SBM (Syntra West).
 • Als consultant. Bij uitdagendere vraagstukken kunnen onze Adjuncts u ondersteunen. Zij zullen dan zelf denken en doen om zo het verbeterproject tot een goed einde te brengen.
 • Als programmamanager. De meest complexe uitdagingen vragen een intensieve aanpak. Onze Adjuncts begeleiden het volledige verbetertraject van A tot afgesproken KPI.
 • Als facilitator. Soms is de nodige kennis al in-huis te vinden, maar heeft de organisatie een externe partij nodig. In dergelijke cases biedt een Adjunct de oplossing om de verbetering te bewerkstelligen.

 


Project Management & Out-tasking

Elk project begint met de vraag: Waarom is verandering nodig? U kan pas succesvol een transitie doorvoeren indien uw organisatie een duidelijk doel en plan van aanpak heeft. Wij hebben de aantoonbare kennis en ervaring om u doorheen zo’n veranderingsproces te loodsen. Adjuncts doen dit door: 

 • Inzicht te verschaffen in de verschillende aspecten van projectmanagement. Zo creëren we draagvlak in uw organisatie zodat uw medewerkers nieuwe manieren van werken kunnen en willen aannemen.
 • te helpen bij het ontwerp van een op maat gemaakte work breakdown structure, opvolgingsmethode en PMO (Project Management Office). Zo houdt u zelf de touwtjes in handen gedurende het volledige project.
 • De projectleiding en –administratie (PMO) op ons te nemen. Langdurige en complexe projecten hebben volledige betrokkenheid nodig van een projectmanager die voldoende kennis en ervaring heeft in de verschillende fases in een project
 • Als ondersteuner. Soms is de grootste ervaring al in-huis te vinden, maar kan de leidinggevende zich onvoldoende vrijmaken. Het ontbreekt hem / haar de nodige tijd. In dergelijke cases biedt een Adjunct een oplossing om het project tot heen goed einde te brengen.

Onze 3 werkpeilers

Vraag volledig vrijblijvend een offerte.  

Heeft uw organisatie behoefte aan verbetering? Hebt u vragen voor ons of wilt u kennismaken met één van onze Adjuncts?
Tine en Bernard van ons Customer Support Team staan altijd voor u klaar. Ze beantwoorden graag uw vragen! Mail naar info@adjuncts.be 

HERACLES > Flexible, Modular and Customized