Ons verhaal

Ons verhaal begint in het oude Griekenland. Daar slaagde de mythische Heracles in een dozijn taken die hij van koning Eurystheus had gekregen. Dat is wat wij doen. Verschillende opdrachten tot een goed einde brengen. 

Het woord Adjunct heeft 2 betekenissen in onze taal. Ten eerste: "onderschikte". Wij blijven graag ondergeschikt aan onze klant. Die kent zijn / haar organisatie tenslotte beter dan wij. Ten tweede: "toegevoegd". Wij creëren toegevoegde waarde bij onze klanten. 

Heracles' Adjuncts. In een ondergeschikte rol meerdere opdrachten tot een goed einde brengen en toegevoegde waarde creëren voor de klanten. Wij kennen onze klassiekers!

 

Wie we zijn

Wij zijn een groep hoger opgeleide kwaliteitsfreaks, verbeterjunkies, gezondheidsspecialisten, milieu-liefhebbers, preventieverslaafden, business lovers, lead auditors, globetrotters, ouders, activisten, astronomie- en gastronomie-kenners, onderzoekers, filantropen, fitness- en joggingbeoefenaars, dierenliefhebbers, senior recruiters, duurzaamheids-missionarissen, sales boosters, zonen en dochters, trainers, projectmanagers, human resource officers maar bovenal een hecht team om uw werk te doen.

Heracles’ Adjuncts momenteel operationeel geleid door Bernard Van den Haute. Hij behaalde een professionele bachelor medische laboratoriumtechnologie en een master in de bio- medische wetenschappen. Gedurende zijn studies aan de VUB, volbracht hij zijn stage jaar aan het Instut Pasteur in Parijs. Zijn master thesis in de moleculaire microbiologie leidde tot een publicatie. Nadien volgde Bernard diverse cursussen zoals een Quality Master opleiding aan de Kulak.

Bernard is gepokt en gemazeld in kwaliteitsmanagement en verbeterprojecten. Hij startte zijn carrière eind vorige eeuw en is nog steeds certificerend lead auditor voor BRCGS en IFS in de voedingsindustrie. Daarnaast is hij docent kwaliteitscoördinator, waar hij alles vertelt over de ISO 9001. Dit doet hij al sinds 2006 aan Syntra West – SBM.

Ondertussen is Heracles’ Adjuncts uitgegroeid tot een mooie equipe van betrokken medewerkers

 

Geregistreerde dienstverlener

Heracles Adjuncts BV is een geregistreerde dienstverlener voor de KMO-portefeuille met nummer DV.A243166. Dit betekent dat Heracles Adjuncts BV door een onafhankelijke externe auditor voor de Vlaamse overheid werd beoordeeld. Hierdoor kunnen Vlaamse KMO's en uitvoerders van vrije beroepen genieten van een subsidiemaatregel die een aanzienlijke korting geeft op het aangeboden tarief. 

 

Lidmaatschappen

HERACLES > Flexible, Modular and Customized