6 sigma green belt Adjunct

Jouw job

Implementeren en onderhouden van continue verbeteringstechnieken en productiesysteemtools zoals: lean six sigma, SQCDP-borden, 5S, visueel management, standaardisatie, processtatusborden, procescontroleborden, flow, VSM en meer, bij onze klanten.

Trainen, coachen en ondersteunen van de medewerkers van onze nationale en internationale klanten bij het toepassen van continue verbetertechnieken en tools.

Actief identificeren en creëren van de voorwaarden om te komen tot een cultuur van participatie en betrokkenheid waarin continu verbeteren vanzelfsprekend wordt.

Administratieve taken uitvoeren; identificeren, leiden en opleveren van projecten op LSS Green Belt niveau. Valideren van DMAIC besparingen en continuous improvement voortgang.

Jouw profiel

Industrieel ingenieur of Master bedrijfseconomie (of gelijkwaardig niveau in denken en doen door ervaring).

5+ jaar ervaring in een operationele rol, bij voorkeur binnen de kwaliteits- of supply chain dienst.

Eerste ervaring met Lean Six Sigma Tools, Projectmanagement, Continu Verbeteren en Lean Thinking en de ambitie om een specialist op dit gebied te worden.

Sterke communicatieve vaardigheden: in staat om een goede verstandhouding op te bouwen met klanten op alle niveaus in hun organisatie. Enthousiast om mensen te coachen en te trainen. Geboren motivator met enthousiasme om mensen te activeren. Analytisch denken gecombineerd met een hands-on en proactieve instelling,

Gevorderde kennis van het Nederlands en Engels.

Indien je geïnteresseerd bent kan je mailen naar career@heraclesadjuncts.com

HERACLES > Flexible, Modular and Customized